tisdag 25 augusti 2009

Åkt tåg

I fredags hade vi bara en helt lugn dag. Vi bara var. Det var ganska skönt att ha en sån dag. Jo vi var till Bruna och Ralph och åt lite mat till kvällen.

Sen i lördags så kom dom hit för vi hade glömt kameran hemma hos dom. Lite senare på dagen så skjutsade jag ner Linus och Jimmy till tågstationen så att dom kunde ta tåget till hallstahammar. Inte så lång tågtur men Linus fick prova åka tåg iallafall och det tykte han var jätte roligt. Många frågor efter vägen hade det tydligen blivit. Jag och Rasmus tog bilen dit och mötte upp dom hos Fredda och Johanna. Vi var där hela kvällen, jätte trevligt. Tiden går så fort och barnen leker så bra tillsammans. Sen hade vi 2 trötta barn när vi kom hem.

I söndags kom Maria och Rodi över med presenter till barnen. Rasmus fick 2 bodysar och en söt badhanduk och Linus fick en Blixten badhanduk.. Tack så mycket. Så vart d lite fika av. Sen kom min morbror Anders och min kusin Adam på besök.. När Maria och Rodi skulle till och åka så följde vi alla med för att kolla på deras raggarbil.( Bilder läggs snart ut på bilddagboken).

I går skjutsade Jimmy Linus till Bruna, så dom hade en bakdag tillsammans. Radiokaka och chokladbollar eller bajskorvar som Linus nu säger. Jag , Jimmy och Rasmus hade bara en lugn hemma dag under tiden, Tvättade och lite sånt bara.. Sen till kvällen åkte vi och hämtade Linus och fikade d dom hade bakat. Gott gott..

Just nu är Jimmy och Linus på dagis och hälsar på. Linus ska börja igen på måndag. Han kommer då vara där mån-tors 9.00- 14.00. Och Jimmy börjar då jobba igen efter 8 veckors ledighet. Fast han jobbar ju bara 2 veckor sen är han hemma igen i 2 veckor. Han tar då ut dom där 10 pappadagarna för Rasmus.

hoppidihopp

Inga kommentarer: