torsdag 29 november 2012

Panik!

Idag har jag varit på utvecklingsamtal på Linus skola.. Fröken hade bara bra saker att säga. Han har kommit in i gruppen och trivs bra.. Eftersom Linus har då lätt för sig och redan kan ganska mycket, matte och läsa och så så har dom delat upp klassen lite i grupper. Så han har hamnat i den som får lite mer utmaningar.. Roligt, fast än så länge tycker han det är lite för ört.. Men fröken sa att det blir lite annat nästa termin... Så vi får väl se då.
Sen när vi satt och åt idag så tappade Linus sin andra lösa tand, tyvärr råkade han svälja den.. Åh hjälp vad han vart ledsen. Han trodde inte tandfen skulle komma och han trodde det skulle göra ont att bajsa ut den lilla tanden.. Han hade nästan panik. Så till slut fick vi lura honom. Han fick ligga på magen i Jimmys knä och försöka hosta upp den.. Och jag hade hämtat hans andra framtand och låtsades att han hostade upp den.. Och det fungerade.. Han vart så glad och klumpen i magen försvann.
Stackarn! Så inatt kommer tandfen..
Försökte att han skulle skriva en lapp till tandfen och att han nog skulle få en peng ändå..Men det gick han inte med på. Så det var skönt att man kom på denna ide och att den fungerade.
Nä, dags att ta dom gröna och blunda.. Godnatt!!!

Inga kommentarer: