lördag 3 oktober 2009

Städat dagis, och en god natts sömn

Fullspäckad fredag blev det.
På dagen var jag och pojkarna i Irsta och hälsade på min mormor och morfar.. Trevligt. Fick med oss potatis, äpplen och gurka hem. Tackar så mycket.
När vi kom hem så var det mest att bara vända i dörren, för då åkte vi och städade dagiset, så att vi hade det gjort och helgen var fri. Bruna var med och hjälpte det och båda barnen var snälla, så det gick jätte smidigt. Går fort när man är fler än 2. Tack så mycket för hjälpen. Efter det så följde vi med Bruna hem, då Raffe hade lagat mat åt oss alla. Det var snällt, skönt att slippa tänka på mat efter städningen. Det var gott. Tackar för d. Vi stannade kvar och kollade på Idol där innan vi åkte hem. Så vi kom hem med 2 trötta killar sen.

Linus klarar nätterna galant utan napp och blöja, peppar peppar. Nu väntar vi bara på att nr 2 ska hända i toan också. Idag borde d ske...
Och minstingen här är ju helt underbar. Rasmus somnade sista omgången igår vid halv elva- elva tiden nånting och sen sov han ända till 5 på morgonen. Så härligt, ja jag vaknade ändå och var ju tvungen och kolla om han fortfarande andades, men vadå, det var ju bara att somna om sen. Sen efter han ätit så sov han till 6.30 och ville äta igen. Så gick jag upp och bytte blöja och sen somnade vi om igen. Kl 10 gick han ochjag upp idag. Linus och Jimmy gick upp ca 8.30. Linus brukar sova lite längre när han varit uppe så sent. Men jag tror att han vaknar nu för att han inte använder nappen längre, han saknar ju den, det märks men han säger inget.
Igår fick han en bil,en större golf som han har tjatat om länge nu, för att han är sååå duktig..

Få se vad vi hittar på idag, har inga större planer.

Har bokat in dopet nu. Men får se hur vi gör med inbjudningar. Våran lokal här tar bara ca 20 pers. Och det är ju typ våran närmsta släkt med respektive. Vi vill ju bjuda vissa vänner också, så vi har ett problem, för lokalen vid kyrkan var redan bokad.
Ska man ändra datum på dopet? Ska vi trängas? Eller bara bjuda släkten? Inbjudan skickas ut när vi har bestämt oss hur det blir. I vilket fall så får vi skära ner lite. Vi var runt 40 på Linus dop.

Hmm, jobbigt

Inga kommentarer: