fredag 6 november 2009

Föräldragrupp

............................................. på Bvc och leker.............................................


Idag var jag och barnen på föräldragrupp för första gången. Det var bara omföderskor där. Några hade med sig sina äldre barn. Det var jätte roligt att få vara där och prata. Verkar vara en väldigt trevlig grupp och lätta att prata med. Nästa gång ska papporna vara med om dom kan.. Den här gången pratade vi om hur förlossningen var, om det var nån skillnad denna gång. Och hur syskonen reagerat på en till i familjen. Och självklart så berättade vi lite om oss själva först. Jag som hatar att prata inför grupp. Men icke sa nicke denna gång. Skulle kunna babbla hur länge som helst egentligen, hehe..

Efter att vi var klara där så åkte vi till min farmor och åt lunch och fikade. Super gott, som vanligt..

Sen var det hem och röja lite inför i morgon, då jag ska ha hudvård här hemma. Ansiktet och händer. Fast jag ska få bli sminkad innan, lite dumt kanske, men roligt att se vad hon gör.. Ja och medans Jimmy dammsög så pajade såklart dammsugaren, typiskt. Och den har inte så många år på nacken. Dyra jäkla åbäke att gå sönder nu innan jul också. Extra utgift där. För en dammsugare måste man ju ha. Och vill ju inte ha nå öb skit som går sönder ännu fortare. Jaja, den här höll ju iofs inte den heller fast den var dyr för att vara dammsugare.

Ikväll har vi haft lite fredagsmys framför Idol.. Linus tyker det är så mysigt, ja och vi med såklart. Rasmus och linus har busat en massa ikväll. Det märks att Rasmus ser upp till Linus. För han blir så himla glad av honom. Särskilt när Linus lägger ner lite tid och busar med honom. Dom skrattar så gulligt ihop, och sen ska ju Linus överdriva lite, men det tycker bara Rasmus är ännu roligare..

Snart dags att se vem som åker ut ur Idol.. Linus somnade i soffan ikväll och Rasmus ligger sött där uppe i sin vagga och sussar....


Sov gott och drömm sött sen...

Inga kommentarer: