måndag 2 november 2009

Halloween




Ibland blir man ju bara så irriterad. Vissa kan verkligen inte köra bil.. Hade nån dam som låg och puttra i 50 där det var 70. Blinkade åt höger när hon körde rak på i rondeller, plus att hon gärna låg i båda filerna. Gasa upp i 80 där det var 70 sen för att sen komma på att det gick för fort. Och då ner under 70 igen. Alltså det är ju livsfarligt med sånna på vägarna. Ja ja det är som det är.


Lördagen var jätte trevlig. Barnen trivdes att få vara utklädda och leka. God mat och fika. Och så vart det bus eller godis. Tur att vi har snälla barn. För dom som inte hade godis hemma slapp bus. Men vi sa det, nästa år tar vi med äggen, haha..


Och tack Emma och Johan för att ni hjälpte till att städa. Det gick ju väldigt fort då.


I går åkte vi till Sala och fick däcken bytta på min bil. Skönt att få det gjort. TAck snälla Finn för att du och Linus fixade det så bra. Linus försöker verkligen hjälpa till. sötisen. Och Jimmy var med på hörn också. Jag och Rasmus och min mamma gick in till deras granne Arne och sa hej och visade upp våran lilleman. Han vart jätte glad.. Och sen gick vi in till mamma och fikade.


Sen åkte vi hem innan det vart för mörkt. Var hemma nån timma för att sen åka till Jimmys "morfars" pizzeria. där vi mötte upp Bruna och Ralph. Så det bjöds på pizza där. Vedungsbakad, mums. Pärlan på bäckby. Ett måste för er som inte provat.


Nu vaknar Rasmus hör jag..


Bye

Inga kommentarer: