torsdag 14 januari 2010

Hatt

Titta vilken fin hatt Linus gjort och som han kom hem med från dagis igår. Dom hade haft julgransplundring på dagis.
Idag har vi inte gjort nå särskilt, lekt och donat lite. Linus har varit hemma från dagis. Han är ledig torsdagar och fredagar, nu när det är nya dagis regler. Få se om vi ändrar det till att han är ledig måndagar och fredagar istället. Blir mer helg så tycker jag.
Jo min pappa kom på besök en sväng i dag efter jobbet. Han ritade lite med Linus och fikade lite. Och självklart lite gos med Rasmus å.
Rasmus andra tand börjar spricka upp nu. Men konstigt nog har han sovit lite bättre nu, men jag menar bara lite. Han får alltid somna i sin egen säng nu, och det är inga problem. Och vaknar han innan jag har lagt mig så ammar jag honom och lägger tillbaka honom i sin säng. Men sen på natten när han vaknar så lyfter jag över honom till min säng. Men jag hoppas på att han snart ska sluta vakna på nätterna. Fast bara för att jag skrev att det är lite bättre nu så blir det väl värre igen,, haha..

Ha en trevlig kväll..

1 kommentar:

Carola sa...

Jag har Lina ledig tors o fred, skönt även det. Fast å andra sidan fårvi inte välja. Kom gärna till öppna förskolan på tomasgården o umgås. Torsdagar 9.30-12. :) För alla åldrar.. :)