tisdag 1 september 2009

Sjuk

Ja som sagt. Linus sov hos sin mormor i lördags, men vad var det som hände.. Jo han blev magsjuk. Så typiskt. Han spydde ett par vändor. Tur i oturen att han var där eftersom jag var hemma själv med Rasmus.. Sen visade det sig att Jimmy också blivit dålig och spydde ett par vändor, så det vart inte så mycket party av för honom. Han fick låna Puttes sova att sova på över natten.
På söndag fm åkte jag och hämtade Jimmy och sen senare på dagen åkte vi och hämtade Linus. Både Linus och Jimmy mådde bättre. Men när vi kom hem visade det sig att Linus hade feber 38.2 grader. Och så spydde han en gång till på natten. Så det blev inge dagis för honom igår. Han som längtat så. SÅ typiskt, han har varit frisk hela sommaren och självklart så blir han lagom sjuk till dagis. Och mer lär det bli sen när han väl börjar..
Idag mår han bättre, har inte kollat feber ännu, men han känns ganska bra...

I morgon ska vi ha miljöstäd hemma. Ska visas Spa produkter. Men vi får väl se om det kommer nån. Folk är sjuka och jobbar och så. Så är det nån som vill komma som jag inte frågat som vill så är ni hjärtligt välkommna. Hör av er innan bara...

Kram kram

Inga kommentarer: