onsdag 28 oktober 2009

Höstlov







Jag vet knappt vart jag ska börja.. I lördags vart man då ett år yngre, hehe, eller heter det inte så? Morgonen började med att jag fick frukost på sängen av mina älsklingar. Och så låg det ett litet paket där på brickan.. Och där i låg det förlovningsringar. Lyckan var total. Svävade på små rosa moln resten av dagen. Lite senare droppade släkten in och jag fick jätte fina presenter. Tack allihopa. På söndagen kom min pappa och firade. Tackar.. sen kom Åsa och My in på fika och efter det bar det iväg på 1- års kalas till lilla Ida. Trevligt och gott fika. Efter det åkte vi till Bruna och Ralph och åt mat. Skönt att slippa tänka på mat när det varit så mycket denna dag.

I måndags hade Rasmus namnsdag. Så han fick en sängmobil av oss i förskott i söndags. den var uppskattad av honom. På em åkte jag med pojkarna till öppna förskolan på skallberget så att Linus fick leka av sig lite. Och igår tog vi det mest lungt. Målade lite keramik.

Och nu är min mamma på väg hit. Hon ville fira Rasmus lite i efterskott. Och sen ska Linus följa med henne hem och sova kvar tills i morgon.. Blir nog skönt för honom att få göra nå annat nu när han har höstlov..

Kram på er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag gratter Er även här till förlovningen. Många kramar Linnéa