måndag 9 november 2009

Haft jour

Är nu helt slut. Har haft jour på dagis idag. 9- 1 6.. Rasmus var så duktig hela dagen. Sov för det mesta, vilket jag inte trodde han skulle. Han var med kanske 2-3 timmar allt som allt, resten sov han. Så det känns bra att ha klarat av det. Men kom hem med världens huvudvärk. Druckit för lite plus att man inte är van med det där ljudet en hel dag..

Helgen då, ja i lördags var Jimmy iväg med jobbet på cosmonova och jag hade hudvårdsparty eller vad man ska kalla det. Innan alla kom så kom Therese konsulten och tippsade mig om sminkning, så jag fick sminka mig när hon berättade hur jag skulle göra.. Var inte det lättaste med en Rasmus som inte ville nånting just då, men det gick ju ändå till slut. Sen vid två tiden kom min mamma, Bruna, Anna, Emma med lilla Ida och Carola med sin bebis Noel. Och dom fick göra hand och ansiktsvård. Precis det jag gjorde hos Maria för nån månad sen. Det var jätte trevligt. Till kvällen kom Jimmy hem och vi tog det bara soft. Skönt.
Söndags morgonen började jag med en lång promenad runt gryta. Gick bla till konsum och handlade nå större triss paket och choklad till Jimmy som pojkarna fick ge sen när jag kom hem.. Han vann bara 50 kr och det där triss paketet kostade 200kr. Skit då.. Sen åkte vi till Bruna och Ralph så att Jimmy kunde byta däck på volvon. Och så fick vi lunch. HAde tänkt att åka till hallsta och hälsa på, men Rasmus sov jätte lång middag, 3 timmar. Så det vart så sent. Så vi stannade kvar och åt kvällsmiddag också. Men tog en runda till Erikslund och köpte lite pälor och pärlplattor. Så satt vi och pärlade lite medans vi väntade på maten.. Mysigt. Och så strök vi dom sen..

Dags att vila huvudet lite kanske...
Bye bye

1 kommentar:

Unknown sa...

9 - 16, ingen dålig jour! Förstår att du är trött :-)
Vi har jour på torsdag...få se om det blir nåt då rå?
/Malin