torsdag 26 november 2009

Linus har namnsdag

Idag är det Linus namnsdag och då ska han få denna kalender av oss när vi har hämtat honom på dagis. Han ska få vara där lite längre idag, då jag och Jimmy ska på föräldragrupp kl 14.15. Får berätta sen vad vi pratade om där. Så Linus tyckte det skulle bli roligt att få vara med och äta mellis på dagis idag..
Igår var jag och Rasmus på stan med barnens farmor. Vart lite julshopping och en present till pojkarnas nya kusin som vi förhoppningsvis får träffa i helgen. Hoppas alla håller sig friska. Är så nyfiken på lilltjejen.. Kul att dom nu har 2 tjejkusiner. Så man får köpa lite tjejsaker..
Rasmus var så go och snäll på stan, våran underbara skrot.. Ock så bjöd Bruna på lunch. Tack så mycket! Sen köpte jag skor på ryns, hade ju fått ett presentkort där när jag fyllde år. När det sen var dags att bege oss för att hämta Linus så packade vi in allt i bilen och så skulle jag stänga bakluckan. Ja vad gör jag, mitt klantarsel, stänger den rätt i huvudet på Bruna.. Pinsamt! Förlåt! Men tur att det gick bra... Ja just det, vi är med på liten bild i vlt idag på dagens fråga. Har ingen tidning så jag har inte sett det. Lika bra d kanske.. När vi kom hem så fikade vi med Linus och så kom Jimmy också. Och lite senare så tittade Finn förbi en stund på en kaffe.

Sen är det den där förbannade frågan: Ska man eller ska man inte vaccinera sig och Linus??? Hör bara mer nackdelar om det och blir mörkrädd av vad jag läser. Oavsett vad vi gör, tänk om det blir fel beslut..

http://www.wordmworld.net/bubble-words/informationskriget-svininfluensan


http://www.svininfluensan.com/

Följ dessa länkar och läs noga... Säg mig, vad är sant och inte.?? Vad ska man göra?? Ge mig många kommentarer nu...

4 kommentarer:

Emma sa...

man ska inte läsa så mkt.. de blir bara värre.. jag har tagit den och jag har överlevt.. än så länge ;-)

Tessan sa...

Ja det har dom flesta än så länge.. Symptomen visar sig senare.. Friska har ju faktiskt dött av sprutan..

Katrin sa...

Ta sprutan, så fler som tar så fler som slipper bli drabbade speciellt de som ligger i riskzonen. Speciellt Linus borde ta den för om det är på nåt ställe de smittas så är det ju på dagis. vart har folk dött av att tagit sprutan??

Carina sa...

Såg dej i tidningen...så fin bild:)