onsdag 18 november 2009

Mycket har hänt


..............................lekte med kameran och Rasmus........................
.

Grattis grattis grattis grattis.... Idag fyller min mamma år.. Hipp hipp hurra till dig från oss... Så jag och pojkarna var där på dagen och grattade. Sen åkte vi in till Sala och blev bjudna på lunch. Bock och tack.. Fast innan vi åkte och firade henne så var vi till dagis. Hade utvecklingsamtal. Allt var så positivt och Linus är väldigt omtyckt.. Jag var lite på om hygienen. Tycker att dom ska vara mer nogranna nu när det är så mycket influensa tider.. Många barn som fuskar med att tvätta händerna. Och det borde spritas lite mer.. Och d höll hon med om och skulle ta upp det..

Igår fyllde min farmor år. Så jag och pojkarna var där på kvällen och åt. Min fastrar med respektive var där. Och Rasmus fick pengar av min ena faster. Jätte gulligt att tänka på oss så.. Hon hade ju gett Linus nått när han föddes så då ville hon ge Rasmus nånting också..

Och i måndags så fick pojkarna en kusin till, en flicka.. Så vi säger ett JÄTTE GRATTIS till Tina och Danne till eran dotter. Ska bli så roligt att få se underverket..

I söndags var Sala gänget här på fika. Sen på kvällen så åkte vi till Bruna och Ralph och åt middag och sen stannade Linus kvar där till måndagen...'
Nä nu ska jag titta poå film med övriga familjen...

2 kommentarer:

Emma sa...

vilka fina bilder på rasmus =)

mormor sa...

jättebra bilder på Rasmus. Kram o tack för i går. mamma, mormor