tisdag 29 december 2009

Härliga vinterdagar





Just nu ligger Rasmus och sover middag och Linus och Jimmy är uppe på Linus rum och leker med bilbanan..
Så det är lugnt och skönt här nere just nu.
Vilka härliga vinterdagar det är. I förrgår var vi till en lite pulkabacka. Måste införskaffa en hjälm först till Linus innan det blir nån större backe. Men vi hade jätte roligt med hans bob.
Igår var vi ute på baksidan och lekte. Byggde snögubbe, ljuslyktor och snötunnel. Sån mysig dag. Det är tur att man har barn så man får leka lite sådär. Rasmus han låg i vagnen och sov under hela tiden.
Ja, apprå på Rasmus, hmm, vad ska man säga. Han är en go och glad lite filur nästan jämt, men han sover så dåligt på nätterna. Hej och hå. Plus att han vänder sig till magen hela tiden nu. Och du måste han ju ligga och titta och prata. Jätte gulligt, men inte mitt i natten ett antal gånger. Om han sover 2 timmar i streck så ska man vara glad nu. Så vissa dagar vill man ju knappt gå upp ur sängen, as segt. Ja jag fick ju gå upp och byta blöja runt 4 i morse, och vad gör han, jo kissar innan en ny blöja är på. Så det var kiss på mig och honom. Men men. På med ett leende och tvätta av oss. Kan ju inte göra så mycket annat.

Igår kväll så kom sala gänget hit och lekte. Dom hade köpt med sig lite kyckling med tillbehör som vi tillagade. Det var gott efter all denna julmat. Det tackar vi för.

tjingelingen

1 kommentar:

finn sa...

tack för lekstunden